- Producten/Créme

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn verkoop ik allerei producten die aansluiten bij de wensen en/of problemen aan uw voeten. Mocht u merk of product er niet tussen staan, dan kan ik het altijd voor u bestellen.

Naast de producten van LCN verkoop ik ook nu ook producten van het Merk Samenwerkende pedicures.

Samenwerkende pedicures is een unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die u uitsluitend kunt krijgen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn de producten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kalknagels.

Afbeeldingsresultaat voor samenwerkende pedicures

 

Créme:

LCN voetcréme blauw, voedend en hydraterend: €10.30

De droge huid wordt weer zacht en soepel.

SPW Voetbalsem Blauw € 10,70

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. de voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten. De voeten wassen afdrogen,  en dagelijks licht inmasseren.

SPW Voetbalsem Rood € 10,70

0Bij koude voeten. Bevorderd de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Maar ook voor de dagelijkse verzorging. 2x daags licht inmasseren.

SPW Voetbalsem Groen € 10,70

Natuurlijk is het gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. De voeten wassen zorgvuldig afdrogen, dagelijks licht inmasseren.

SPW Schoen & sok spray € 10,70

Voor extra hygiëne is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygiënische schoenen en sokken. Te gebruiken in combinatie met de producten voor de verzorging van kalknagels en voetgel. 

SPW Mycose Nagels € 10,70

Het product 1x per dag op de nagel aanbrengen en licht masseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. Niet geschrikt voor kinderen onder de 3 jaar en bij open wondjes.

SPW Voetschimmel € 10,70

Een paar druppels van het product op de voeten aanbrengen. Licht inmasseren, vooral onder en tussen de tenen. Teminste tien minuten laten intrekken. De eerste twee weken 1x per dag, en daarna 1x per week. Geschrikt voor diabetici. Niet op open wonden en niet schrikt voor kinderen onder de 3 jaar.

SPW Klovenzalf € 10,70

Voor de cosmetische verzorging van kloofjes. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan. Ook geschrikt voor de handen.

Cirtus foot bath kristels:

Voetbadzout met dode zeezout, citrusgras en limoen. Werkt deodoriserend en vitaliserend. Verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

  • 100gr. € 8,30
 

LCN Mykosept: € 10,20 (1x aanschaffen bij plaatsen gelnagel(s)

Deze oplossing bevat kamille en panthenol en is speciaal ontwikkeld om schimmelinfecties te voorkomen of te verspreiden. U dient 2x daags enkele druppels (of sprayen) tussen de tenen en op de teennagel aan te brengen.

 

Producten:

Glasvijl voor de handen: Per vijl € 9,90

Een glasvijl is eigenlijk een gewone vijl,maar gemaakt van glas en heeft een fijne structuur. Een glasvijl is dus beter voor je nagels. Bij een glasvijl is de structuur fijner, waardoor je de nagelrand dicht vijlt en beschermt. Een gewone vijl is veel grover en maakt de nagelrand juist eerder kapot dan dat je het 'geneest'.

Een andere voordeel van de glasvijl is dat hij niet slijt. Ook is een glasvijl erg hygiënische in gebruik, je kunt hem namelijk afwassen onder de kraan zodat hij weer lekker schoon is.

Een glasvijl is trouwens wel heel anders in gebruik dan een gewone vijl. Een glasvijl kan je alleen gebruiken door in één richting te vijlen. Eigenlijk maar goed ook, want dat is de allerbeste manier om je nagels te vijlen en goed te houden.

De glasvijl is leverbaar in verschillende kleuren.

Voetcare anti-transpiratie schoenpoeder: € 8,95

Stopt reuk en transpiratie. Binnen 5 á 8 dagen droge en reukloze voeten. Werkt ook uitstekend voor mensen met voetschimmel/zwemmerseczeem. Strooi 's avonds een theelepel voetcare in de schoenen. Was uw voeten 's avonds met koud water en stap 's morgens in uw schoenen zonder de poeder te verwijderen. Herhaal dit 5 á 8 dagen en u bent geheel vrij van zweetvoeten.

 

Gehwol Knobbelbescherming € 10,85