- Naspan platinum

Naspan Platinum

De Naspan platinum is een revolutionaire en unieke nagelbeugel die zelfregulerende is en zowel over trek- als hefeigenschappen bezit. Zelfs op moeilijke locaties is de beugel eenvoudig en pijnloos aan te brengen. De Naspan platinum is reeds klaar voor gebruik en hoeft alleen is sommige situaties iets aangepast te worden.

 

De eendelige beugel is als een sinuscurve gevormd en genereerd daardoor een uniek herstellend en lifende werking. Voor de verschillende nagels zijn er verschillende formaten beugels. Om de juiste pasvorm te selecteren moet de nagel eerst worden gemeten. Een eerdere afdruk is niet nodig. Bij het plaatsen van de beugel kan de beugel 1 tot 3 mm opgerekt worden. Het verloopt automatisch na het instellen terug naar de oorspronkelijk nagelvorm.

 

De Naspan platinum is eenvoudig en in weinig tijd aan te brengen op de nagel, heeft continu regulerende werking en pijnklachten zullen snel verminderen. De Naspan platinum mag alleen door gekwalificeerde (medisch) Pedicures, die in bezit zijn van een Naspan platinum certificaay. Om dit certificaat te behalen heb ik de Masterclass Naspan platinum gevolgd bij Kaledi Acedemy.

Kosten voor het plaatsen van Naspan platinum € 30,00:

 Het is afhankelijk van de ingegroeide teennagel, hoe vaak de Naspan platinum geplaatst moet worden. Vaak is er wel 2 á 3 keer een Naspan platinum nodig om de nagel weer in zijn oorspronkelijke vorm terug te laten komen. Deze behandeling zal 1x per 6 weken plaats vinden.